volledige renovatie

Toe aan renovatie?

Is uw zwembad toe aan een volledige renovatie? Of is het nodig om groot onderhoud te plegen en het bad te repareren? Dan kunt u, zoals onze naam het al zegt, bij Zwembadrenovatie terecht. Expert in het renoveren van zwembaden.

JARENLANGE ERVARING IN ZWEMBADBRANCHE

Na de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de zwembadwereld, durven wij te zeggen dat wij de nodige kennis in huis hebben om u te helpen. Ook begrijpen wij dat het een moeilijke stap is om te gaan beginnen met renoveren of groot onderhoud. In de meeste gevallen dient het bad te worden gesloten, soms voor een langere periode tot na de renovatie. Wij renoveren in een relatief kort tijdsbestek, zodat het zwembad niet lang dicht hoeft. Ook bekijken wij gelijk de duurzaamheid, mogelijke energiebesparing en de mate van comfort bij gebruik en onderhoud bekeken. Dit kunnen wij in samenwerking doen met ons moederbedrijf Variopool B.V en de andere dochterondernemingen van Variopool. Dit maakt het voor Zwembadrenovatie mogelijk om een totaalpakket aan te bieden.

Bekijk de projecten die wij al hebben opgeleverd op onze website voor mee informatie over onze werkaanpak. Ieder project is anders, dus mocht u vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag! U kunt ons bellen op 0226 333 000 of het contactformulier op de website invullen.